Vi välkomnar ABH Transportenheten som ny sponsor!

Vi hälsar vår nya sponsor ABH Transportenheten välkommen och hoppas på ett långt och givande samarbete.

En viktig del i samarbetet är att vi kan erbjuda fler verktyg och möjligheter till barn, ungdomar och unga vuxna till att utöva den sporten de så innerligt älskar. På så sätt hoppas vi och ABH Transportenheten på att kunna inkludera flera barn och ungdomar i BHSK´s idrottsfamilj.

Transportenheten erbjuder transporter inom hela landet och kan utföra de mest krävande utav dem. De har fordon i olika klasser, allt från budbilar i olika storlekar till större lastbilar. Alla fordon är utrustade med den senaste tekniken inom säkerhet och miljö.

Vi säger ännu en gång välkomna till Transportenheten och Adnan Halac och hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete.

Ni kan läsa mer om Transportenheten här: http://www.transportenheten.se eller kontakta de direkt på 040-666 83 65

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter