Berg och dalbana fortsätter


Ny förlust för Bosna.
AC Kvarnby tog en meriterande seger mot topptippade Bosna.

Foto: Binaz Alic
Foto: Binaz Alic

Det som kunde och borde ha varit tre poäng på banken och fortsatt i framsätet om ligaledning blev en antiklimax som visar sitt ansikte flera gånger den här säsongen.

Vi är lite i en formsvacka, samtidigt som kan vara väldigt överlägsna våra motståndare när vi har 11 krigare på plan och 5 vid sidan om som vill. Den loja inställningen gör att vi i flertalet matcher på slutet gör oss själva en otjänst genom att släppa till alldeles för mycket alldeles för enkelt.

Tre poäng måste och ska bärgas på lördag om vi alla menar allvar med våra mål, så alla ska ta sig en funderare, se sig själva i spegeln och fråga sig vad kan JAG göra bättre. Gör vi det grabbar så vet vi att vi är ostoppbara. Med den bredden och höjden som finns inom oss all ska ALLTID visas på plan oavsett motstånd.

Foto: Binaz Alic
Foto: Binaz Alic

Bosnas tränare Ersan Mujevic sa så här om matchen:

Sista 3 matcher så spelar vi inte riktigt den fotboll som vi har gjort hela försäsongen och inledning av serien. Det har varit alldeles för stort rullians på spelarna av olika anledningar, och alldeles för många enkla misstag som har bäddat till ett sämre spel. 


Vi har dem senaste matcher ,även igår, släppt in mål första 10 min som gör att vi i tidigt skede måste börja jaga resultat istället för att fokusera på vårat spel. Efter tidigt insläppt mål så kämpar vi oss in i matchen och tar ledningen med 2-1 och skapar ett par bra läge som vi inte gör mål på, sedan känns det som att vi slappnar av och då kommer också enkla misstag då gör kvarnby både 2-2 och 3-2. 

Foto: Binaz Alic
Foto: Binaz Alic

Vi har 30 min press på deras mål men ibland vill inte bollen gå in.  Ett felaktigt bortdömd mål på offside men sådan förekommer tråkigt att det hände just i en sådant match. 

Ja faktum är att vi har släppt in 20 mål på 8 matcher och det är inte acceptabelt om ett lag ska ligga i toppen. Det är något vi måste bli bättre på omgående. Som tur så är det match nu på lördag så att vi kan lägga denna matchen snabbt bakom oss och vissa våran rätta sidan.

Matchens spelare: Omar E- Ali, Foto: Binaz Alic
Matchens spelare: Omar E- Ali, Foto: Binaz Alic

Matchfakta
Division 6 Sydvästra A 
Omgång 8
2018-05-23, 19:00
Krocksbäck IP
Publik: 80

Bosnien Hercegovina SK - AC Kvarnby 2-3 (2-2)
0-1 Oliver Cosic 10’
1-1 Omar El-Ali 22'
2-1 Omar El-Ali 38’
2-2 Isak Greby 40’
2-3 Isak Greby 60'


Varningar: 
Seun Balogun,Omar El-Ali,Belmin Omerovic,Saban Pehilj

Domare:
Huvuddomare: Blerim Miftari, Malmö
Ass. domare 1: Hassan Al-Ansari, Malmö
Ass. domare 2: Bojana Krsoska, Malmö

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter