Välkommen till BHSK, Csaba Sztojka!

Vi fick en pratstund med vårt senaste nyförvärv Csaba Sztojka. 23-årige Csaba kommer närmast från Rosengård FF. Där han har spelat senaste åren.

Nu har du spelat din första match för BHSK. Hur kändes det att ta på dig Bosnas tröja och gå rakt in i startelvan?

-Det kändes jätte bra , jag är glad att jag har fått vara med i startelvan och det känns jätte bra att alla i laget tror på mig o peppar mig.

Trots ett bra motstånd så vinner vi med 3-2, hur ser du på säsongen?

-Jag vi har ett väldigt starkt lag som är bra på att rulla bollen och styra matchen till slut. Jag har ingen tvekan om att vi vinner serien och att vi får en bra säsong.

Vad kan du tillföra BHSK?

-Jag är en ung kille med stark passion för fotboll och stor vilja. En spelare som kan spela varje position, men känner mig mest hemma på offensiva zonen. Det går inte att ge laget så mycket eftersom vi har redan många duktiga spelare som kan höja laget till ett annat nivå. Men det enda jag kan garantera är att jag kommer ge 110% för att klubben ska gå framåt både på planen och utanför.

Har du något du vill säga till vår publik?

-Kom och ge oss er stöd genom att peppa oss och vi visar vår tacksamhet genom att ge er ett bra spel och grymma matcher. Vi ses på planen!

Några ord från tränaren Ersan om Csaba:
-En mångsidig spelare, tror att han kan användas på fler positioner. Har bra tillslag med båda fötter. Med bra teknik och fart något vi behövde mer av i vårat lag. En spelare som har orken för 90 min.

Varmt välkommen Csaba!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter