Bosna vände 0-2 till 3-2 mot FC Bellevue

Bosna vände 0-2 underläge till 3-2 seger mot väldigt bra motståndare ikväll.

En väldigt tempostark och stundtals välspelad match en varm maj kväll. Vi är tillbaka i vinnarspåret efter att nu tagit andra raka mot ett starkt FC Bellevue. 

Matchen kunde dock inte ha börjat sämre för oss med två snabba mål för FC Bellevue på deras duktiga högra kant. Deras taktik är väldigt simpel men effektiv, spela bollar bakom vår högt stående backlinje på nummer 10. 

Med två noll i baken så börjar vi så smått bygga upp ett spel och ta över matchen mer och mer. Vi kommer även till ett par vassa chanser, men det dröjer till den 40:e minuten innan vi kan spräcka 0:an. Nummer två dröjer inte länge, utan vi utjämnar någon minut innan domaren blåser av halvleken.
Vi visar hög moral och att vi vägrar ge oss utan en fight. Det är synd att det ska krävas två mål i baken för att vi ska vakna till, men ibland är det en sådan dag.

Andra halvlek börjar precis som den första slutade, med ett fantastiskt BHSK mål och vi är i ledning för första gången i matchen. Istället för att trycka dit ett till så börjar vi slappna av och backa hem. FC Bellevue tar så smått över matchen och spelet börjar bölja fram och tillbaka med chanser i båda ändarna av planen. 

Lyckligtvis så håller vi undan och det blir inga fler mål i matchen. Nu tar vi nya tag till nästa match och ser till att ta tre nya pinnar mot Kvarnby. Mi Smo Bosna!

Matchfakta
Division 6 Sydvästra A 
Omgång 7
2018-05-18, 19:00
Krocksbäck IP
Publik: 90

Bosnien Hercegovina SK - FC Bellevue 3-2 (2-2)
0-1 Q Selmani 9’
0-2 Q Selmani 10’
1-2 Saban Pehilj 40’
2-2 Edo Sejdinovic 41’
3-2 Saban Pehilj 47’

Varningar: 
Alem Durakovic,Amko Alic, Adi Basagic

Nästa hemmamatch är redan nu på onsdag ,19:00, mot AC Kvarnby.

Foto & video: Binaz Alic
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter