Combuyit ny samarbetspartner till BHSK

Bosnien Hercegovina SK kan med stor glädje meddela att man välkomnar Combuyit som en ny samarbetspartner till klubben.

– Vi i BHSK är mycket glada över att kunna välkomna Combuyit som en ny samarbetspartner och vi hoppas att detta bara är början på ett längre samarbete som ska gynna bägge parter, säger Elvedin Padjan.

På Combuyit har du möjlighet att handla många olika produkter från välkända återförsäljare och varumärken. Du hittar här bland annat Musik, CD, DVD, Videos, Hemelektronik, Spel,Datorer, Mobiltelefoner, Leksaker, Konsol, Hälsa, Tillbehör , Mode, Skor, Smycken, Klockor, Kontor, Sport, Personvård, Barn, Personvård, ...

Besök gärna Combuyit hemsida : Combuyit.com

BHSK hälsar Combuyit varmt välkommen till BHSK-familjen!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter