BHSK och familjen Alic fortsätter med samarbetet

Vi kan idag stolt meddela att ena utav våra sponsorer från förra året valt att fortsätta vara det i år också. Familjen Alic har stöttat klubben från 2015 och så här säger Azir Alic om det fortsatta samarbetet:

- Vi ser vårt samarbete med BHSK långsiktigt och vi tror att dem kommer fortsätta att ta kliv uppåt. Det är en förening som målmedvetet satsar på unga, med bl.a. ungdomslag för att hjälpa barnen i samhället.
 
 
Vi säger stort TACK till Familjen Alic  (Azir, Enesa, Amko i Enes) för deras sponsring genom senaste åren.
 
Som Bosnas samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss. Att synas tillsammans med Bosna blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd. Tag kontakt med oss redan idag, bhsk@bhsk.net.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter