Tredje raka vinsten för Bosna

Bosna tog tre nya poäng hemma på Malmö Stadion mot FC Näset. 

Ny vinst och tre nya poäng! Lördag, sol och fotboll, finns det mycket som är bättre än det här frågar jag mig. Med tre poäng på banken så är det nog inte så mycket som slår känslan. FC Näset stod för motståendet idag och det skulle visa sig vara en svårare nöt att knäcka än vad många på förhand trott. Ett ungt och mycket löpvilligt lag som inte viker ner sig även efter att man ligger under med 3-0 en bra bit in i andra halvleken.

Foto: Binaz Alic
Foto: Binaz Alic

Matchen börjar relativt trevande, för även om vi äger mycket boll och skapar chanser så känns det ändå som att vi inte har 100% kontroll på matchen. Det gör det hela så mycket skönare att det är vi som går till halvtidsvilan med 1-0 efter en fin nick av Felix Adekeye, som når högst på en hörna.

Foto: Binaz Alic
Foto: Binaz Alic

Om vi kikar på våra senaste tävlingsmatcher, men även träningsmatcher så har vi varit som bäst under andra halvleken, och nog trodde vi alla i publiken att nu kommer forceringen där vi dödar matchen. Tyvärr fortsätter vi med det trevande spelet, där vi skapar chanser men det ser fortsatt slarvigt ut i passningsspelet, positionsspelet och rörelseschemat.

Foto: Binaz Alic
Foto: Binaz Alic

Vi är duktiga nog att göra två mål inom loppet av ett par minuter och där vi tror att vi nog dödat matchen. Näset visar sig vara ett lag som inte lägger sig ned på rygg och dör efter det här utan fortsätter att spela smart. Och även efter det att de missar en straff som Josef klistrar så fortsätter man att jobba. Vi är dock numret större och vinner matchen.

Det vi å andra sidan tar med oss att vi gör mål och vinner trotts ett lite krampaktigt spel. Vi har en bred trupp där många kan gå in och göra jobbet, men det gäller inte alltid att bara göra jobbet, utan vi ska bjuda på det lilla extra och ingen ska gå säker när de möter BHSK.

Vi i styrelsen tackar Edo S, Lasta och Tucek för all hjälp denna helgen. Stort TACK grabbar!

Foto: Binaz Alic
Foto: Binaz Alic

Bosnien Hercegovina SK - FC Näset 3-1 (1-0)
1

Vi tackar Binaz Alic för fina bilder och fantastisk video.

Matchfakta
Division 6 Sydvästra A 
Omgång 3
2018-04-21, 15:30
Malmö Stadion, Plan 10
Publik: ca 100Bosnien Hercegovina SK - FC Näset 3-1 (1-0)
1-0 Felix Adekeye 35’
2-0 Felix Adekeye 61’
3-0 Saban Pehilj 66’
3-1 Måns Murmark 85'


Varningar:
Rött kort: Adi Basagic 90'
Gul: Majed Alabdallah, Amko Alic


Domare:
Huvuddomare: Luis Angel, Limhamn
Ass. domare 1: Daniel Svenning, Malmö
Ass. domare 2: Aleksander Yoshevski, Malmö
   
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter