BHSK var på träningsläger i Dub….. Höör!

En dryg vecka kvar till den viktigaste serien i Sverige drar igång (Allsvenskan får ursäkta)  Div.6 Sydvästra A och vi väljer att lägga träningslägret i Höör. Med helgen bakom oss så vet jag att många redan nu längtar till nästa gång vi väljer att teambuilda långt hemifrån.

Efter fyra dagar, tre nätter, två matcher och en riktigt bra fest så kan vi sammanfatta träningslägret med ett ord: Succé! 

Helgen kröntes med en jättefin insats i MM kvartsfinalen mot BK Flagg som i år kommer att spela i Div 4. Tyvärr åkte vi ut på straffar, men vi väljer att fokusera på det viktiga här och det är spelet under stora delar av matchen.

Vad tar vi med oss ifrån den här fina helgen?

Sammanhållningen oss emellan, och med oss menar jag alla våra klubbvänner, publik, sponsorer, spelare och lagledare. Nu ger vi järnet den här veckan och rundar av helgen med tre premiär pinnar mot Seved FK.

Vi i styrelsen passar även på att tacka personerna som tog hand om logistiken kring träningslägret och maten! TACK!

Musikgruppen som bjöd på en show långt in på småtimmarna. Jag tror f** att jag på vägen hem såg en älg nynna på en kemal malovcic låt. Tack för det!

Lagledarna som ser till att vara där när våra spelare behöver något. Tack!

Naprijed BHSK!

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter