Nigerian klar för Bosna

Bosna har värvat en ytterback.
Nigerianen Felix Adekeye är klar för klubben.


Vi fortsätter med att presentera våra nyförvärv. Nu har tiden kommit till vår vindsnabbe kantspringare Felix Adekeye.

Först och främst, välkommen till B.H.S.K Felix! Hur kommer det sig att du kom i kontakt med B.H.S.K?
 
-Det var en ren slump. Jag älskar fotboll och när jag såg att ett lag tränade ville jag titta på träningen. Jag frågade tränaren om jag kunde komma nästa träning och så blev det. Efter det har jag fortsatt träna och idag trivs jag jättebra. 
 

Hur känns det att tillhöra B.H.S.K och hur har laget tagit emot dig? 
 
-Det känns jättebra, alla har varit jätte trevliga. Grabbarna har tagit emot mig på ett jättebra sätt och jag har hittat nya vänner här. Laget tycker om att skoja och det är något som passar min personlighet bra. Samtidigt så vet vi när det är allvar och kan skärpa oss när det väl gäller. Rent fotbollsmässigt är jag medveten om att det är en låg division men min prioritet är att lära känna nya människor då jag är nyflyttad till Malmö.
 
Var har du tidigare spelat?
 
-Jag har inte spelat fotboll i Sverige. Senaste klubben som jag representerade var i Nigeria och hette Sharks FC
 
Du har redan spelat några matcher och även gjort några mål. Vad säger du om säsongen och dina egna målsättningar inför i år?
 
-Laget är bra, jag tror vi kommer tillhöra toppen av serien. Dock måste vi bli mer samspelta och lära känna varandra bättre på planen. Jag försöker anpassa mig till laget och känner att det går bättre för varje träning och match. 
 
Slutligen så vill vi gärna veta om du har någon favorit i laget? Någon du samarbetar bra med?
 
-Vi har verkligen många bra spelare, som spelat på högre nivå. Men om jag måste välja en då blir det Saban. En mycket bra spelare enligt mig.
 
 
Vi önskar Felix stort lycka till denna säsongen och hoppas han kan glädja våra supportrar med många mål och bra prestationer.
 
Welcome Felix!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter