Knapp förlust mot LB07

Efter en jämn drabbning så fick vi se oss besegrade med 2-1 mot hemmalaget LB07 i dagens träningsmatch.

Exakt om två veckor så är det dags för premiären. Tycker att med dagens match visar vi att laget har utvecklats både på individuell nivå och som ett lag.

Killarna kämpar verkligen för varandra och alla bokstavligen hatar att förlora. I torsdags orkade vi mot ett div 3 lag i 65 min idag känns det som att vi höjde oss och spelade jämt i 90 min.

Tidigt i matchen släppte vi in ett mål där en boll kommer bakom vår baklinje och ställer en LB anfallare fri som lätt kan slå bollen över våran målvakt.

Vi viker oss inte för det, utan killarna fortsätter spela enligt plan och Saban reducerar på straff.

Hela första halvlek är det kamp på banan och ett jämt spel. I andra halvlek är vi kompakta och släpper inte till så mycket samtidigt som vi vårdar boll och spelar en fin fotboll med många bolltrygga spelare i laget. LB får en straff som dem gör mål på och matchen slutar 2-1.

Nu är det dags för oss att jobba på dem sista bitarna och vi åker i väg över påsken på träningsläger där vi har två matcher inbokade.
Sedan är det dags för MM kvartsfinal då vi möter BK Flagg den 2/4 på borta plan kl.14:00 innan premiären den 8/4.