Bosna vann med tennissiffror 

Ännu en helg och ännu match för vårt älskade BHSK. Idag stod Åkarps IF för motståndet, ett mittenlag i div 4 Sydvästra föregående säsong.
Det var otroligt roligt att se att vi trots skador, ändå kan ställa upp med en stark elva och samtidigt ha en bra och fulltalig bänk. Det betyder att alla runt laget och laget själva tar det här på största allvar.

Premiären är mindre än en månad bort och dessförinnan har vi en MM kvartsfinal att spela, oerhört kul att se att formen är på uppåtgående och att vi kan neutralisera ett lag högre upp i ligasystemet.

Här kommer ett par ord ifrån ledarstaben:

Idag gör vi en stabil match. Åkarps IF kom i stort med sitt ordinarie lag, lite tråkigt att dem inte kan ge oss mer motstånd. Dem var bra första 5 min, sedan var det bara ett lag på plan. Vi spelar riktig bra första halvlek med mycket fantasi framåt och gör rättvist 5 mål samt skapar flera målchanser samt gjorde vi ett stabilt defensiv spel.

I andra halvlek så tapar vi lite fart och fokus. Åkarps IF slutar spela helt skapar i stort ingenting. Vi försöker men är nästan smittade av dem.

Det som blir viktigt för oss i serien är att spelarna som kommer in kan fortsätta hålla hög tempo för att inte tappa fart sista 20-min, oftast är det då man vinner matcher. Idag har vi ny målvakt på plats Omar som var stabil ,duktig på fötter och har blick för spelet.

Matchfakta
Träningsmatch
2018-03-11, 13:00
Malmö Stadion, plan 10


Bosnien Hercegovina SK - Åkarps IF 6-1 (5-1)
1-0 Åkarps IF 5’
1-1 Saban Pehilj 16’
2-1 Saban Pehilj 25’
3-1 Felix Adekeye 26’
4-1 Saban Pehilj 32’
5-1 Saban Pehilj 39’
6-1 Irfan Mujevic 87’

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter