Oavgjort idag mot Barrikaden AIF

Dagens träningsmatch slutade oavgjort 3-3 borta mot div. 5 laget Barrikaden AIF.

Matchen mot Barrikaden var viktigt för oss, då vi möte dem i november och hade möjlighet och se om det har blivit ett riktning på rätt håll.
Barrikaden viner den första mötet och idag tycker jag att vi är de laget som för spelet mestadels av matchen och Barrikaden har bra spel stundtals. Vi släpper in två mål på fasta situationer, då vi agerar passivt på andra bollen. Det är något vi måste jobba på, och ett mål på misstänkt offside.

Vi börjar bra under första 15-20 min har vi bra spel med ett friläge som vi inte likas förvalta. Sedan tapar vi fart och kreativitet framåt, vi slår bort för många bollar då vi vill sätta den avgörande bollen för tidigt.

Vi hamnar i underläge då Barrikaden är effektiva framåt och våran målvakt hinner med en straffräddning i första halvlek.

I andra går vi in med mer pondus och aggressivitet, det dröjer inte längre då vi börjar skapa målchanser. Vi spelar stabilt hela andra halvlek och har möjlighet att sätta dit flera bollar.

Matchen slutar 3-3 och det är flera spelare som gör en bra match idag, men jag måste lyfta vår naturliga målskit Šaban Pehilj som gör två mål en av dem på straff.