Välkommen till BHSK Salko!

Hej Salko
Välkommen till BHSK!
 
Hur känns det att vara här? Många spelare påpekar att stämningen är på topp och att de längtar att det ska dra igång på riktigt. Håller du med?

 
-Tack så mycket!
Jag är väldigt positivt överraskad över föreningen och hur jag blivit mottagen. Grabbarna i laget är underbara och vi bygger en stark lagkänsla. 

Vad kan vi förvänta oss av dig?
 
-Spelmässigt hoppas jag kunna bidra en hel del. Men det enda jag kan garantera är att jag kommer ge 110% för att klubben ska gå framåt både på planen och utanför.
 
Vill du hälsa något till våra supportrar som följer oss?
 
-Vill hälsa till dem att vi bygger ett grymt lag med hög kvalite. De ska se framemot säsongstarten lika mycket som vi.
 
Vilka är dina fritidsintressen?
 
-Har egentligen inte några särskilda intressen förutom fotbollen. Jag tycker om att umgås med mina nära och kära. 
 
Hur kom du i kontakt med BHSK?
 
-Det gjorde jag via Edo Sejdinovic. Han bjöd in mig till föreningen för att jag skulle få känna på stämningen som råder. För att sedan själv bestämma om jag vill bli en del. Nu är vi är, resultatet är tydligt. Söger Salko med ett leende.
 
-Jag kom till Sverige för 5 år sedan från Danmark det är anledningen till att jag inte har kommit i kontakt med BHSK tidigare. Har tyvärr inte rört mig i fotbollskretsar på ett bra tag.
 
Något du vill säga som ett avslut på denna intervju?
 
-Vill gärna önska alla i föreningen en framgångsrik säsong. Hoppas även få se våra supportrar i allt större utsträckning. Tillsammans är vi starkare!!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter