Ariana FC - Bosna 1-3

Under söndagen så spelade vi vår näst sista MM match mot Ariana FC. En väldig snöig söndag där det kom ett par cm snö på planen och det var väldigt kalla fötter innan vi var klara med uppvärmningen. Men så var det för båda sidor!

Ett Ariana FC som blivit omnämnda i lokala tidningar och som har en bra trupp stod på andra sidan planen och man förstod att det skulle bli en tuff match.

Första halvleken så var det jämn, dock vinner Ariana FC bollinnehavet fram till ca 35-40 minuten. Ariana är ett spelande lag som vi inte är vana vid eftersom det brukar vara vi som är det spelande laget.

Ariana tog ledningen med 1-0 genom ett fin spel genom mitten som gjorde att BHSK spelarna var sena in i duellerna medan Ariana spelade snabbt. 1 mot 1 med målvakten och så sätter man 1-0.

Men det blev ett snabbt svar från BHSK där man på en hörna gör mål. Arianas målvakt rensar till Vernes som står utanför straffområdet och fint med vänster foten lägger bollen i mål.

Vid den 40 minuten får Ariana 2 röda kort efter diskussion med domaren som var väldigt bestämd idag.

I halvlek pratade man om att inte tappa koncentration bara för att dom fått 2 utvisade och det visade sig att det skulle vara bra halvlek för BHSK. Man utnyttjade övertaget och gjorde 2 mål till och slutresultatet blev 1-3 till BHSK.

Ersans kommentar efter matchen:
Dagens match vinner vi med 3-1. Det var en jämn match, första gången vi möter ett lag som håller bollen inom laget och inte slår långt. Ariana är ett lag att se upp med under serien.

Ariana trycker ner oss och tar sig lite för lätt igenom vårt mittfält. När vi har möjlighet att ställa om till anfall så gör vi det tillräckligt bra, första 45 minuterna skapar vi tillräckligt mycket för att göra några mål till.

Slutet av första halvleken så drabbas Ariana av två utvisningar och matchen dör ut. Tycker att vi gör det bra andra halvlek då det är svårt att hålla fokus med två man mer.