Välkommen till BHSK Edo!

Hur känns det?
 I de senaste träningsmatcherna har du spelat som yttermittfältare, det är den position du är mest van vid. Hur hade du beskrivit dig som själv som spelare?


-Jag har under min karriär spelat på flera positioner och har gjort det bra enligt mig själv och mina tränare. Det kanske är min största styrka att jag kan användas på många olika positioner. Jag trivs dock bäst i den offensiva delen av planen som vänsteryttermittfältare, anfallare eller offensivmittfältare.

Vilka är dina tidigare fotbollserfarenheter och vilka klubbar har du presenterat?

-Jag började spela fotboll som barn i en liten förening i Bosnien vid namn ”Vitezovi iz Sapne” där spelade jag under tiden jag gick i grundskolan. När jag började i gymnasiet bar det av till Tuzla och stadens lag ”Sloboda Tuzla”, där jag representerade diverse olika ungdomslag.

När jag blev äldre flyttade jag till Danmark (2006). Där representerade jag olika danska klubbar. År 2010 började jag spela för ”Ungdoms respekt Rosengård” under en kort session. Därefter spelade jag i den danska klubben ”Boldklubben Hellas”  fram tills Ersan ringde och frågade om jag var sugen att representera BHSK och nu är jag med glädje en del av Bosna.

 
Du kom till oss i en tuff period, vi har precis åkt ur 5:an. Vilka är dina mål med nästa säsong?

-Först och främst så tror jag på denna trupp och detta har jag även pratat med tränaren om. Tränaren ser mina styrkor som en tillgång vilket gör mig väldigt glad och inspirerad. Grabbarna i laget (nya som gamla) har mottagit mig på ett ypperligt fint sätt och jag tror verkligen att vi är kandidat till att erövra denna division och snart vara tillbaka i 5:an och även 4:an inom en snar framtid.

 
Avslutningsvis, kan du förklara dig själv med ett par ord
.

 
-Hmm par ord. Stor kämpe!

Vi önskar Edo Sejdinovic varmt välkommen till Bosna!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter