BHSK - ut i sextondel i NH-Cupen

 lördags så var vi och spelade Nils Holgerssons cup. En cup där vi kom på 3:dje plats förra året.

Tyvärr blev det inte lika lyckat denna gång.

Vi startade turneringen alldeles utmärk! Fint spelt och många mål. 8-2 slutade första matchen med och förtroendet var på topp.

Andra matchen spelade vi mot Liga 06, som försvarade i 20 minuter, och vi anföll. Ett flertal missbedömningar från domarna som dom erkänner efter matchen gör inte resultatet bättre. Liga 06 var vassa i sina kontringar och gjorde 3-0 som också blev slut resultatet.

Sista gruppspelsmatchen vann vi 2-1, fint spel och 2 mål av Saban, som i första matchen gjorde 5. Fint försvar och fina anfall. Detta gjorde att vi gick vidare från gruppen som 2:a och fick ställas inför Vellinge.
 

Vellinge hade gått igenom gruppspelet med 0 mål insläppta och ett fantastiskt fint spel. Första 5-7 minuterna så spelades det fint och några halvchanser fanns där som deras målvakt räddar. Men sedan tappar vi allt. Matchen slutar 6-1 och Vellinge är värdiga vinnare.

Stort lycka till önskar vi alla våra motståndare i gruppen och Vellinge som vi föregående år hade i serien där dom detta året spelar i division 4!

Grupp 5
Bosnien Hercegovina SK - Gärsnäs AIS 2 8-2
Målskyttar: Saban Pehilj 5, Alem durakovic, Emir Hubanic i Denis I

Liga 06 1 - Bosnien Hercegovina SK 3-0

Blentarps BK - Bosnien Hercegovina SK 1-2
Målskytt: Saban Pehilj 2

16-dels:
Vellinge IF-Bosnien Hercegovina SK 6-1
Målskytt: Saban Pehilj

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter