Bli ledare/tränare i HKIF

Ideell ledare? Varför det? Ja, utan ledare blir det ju ingen fotboll. Spelar ditt barn i Holma Kroksbäcks IF eller känner du för att bidra till att våra ungdomar får möjlighet att träna/spela fotboll samt har goda förutsättningar till ett umgänge som präglas av kompisskap, fair play och en rolig tillvaro – så är du hjärtligt välkommen i föreningen!

Och här har du flera andra goda skäl till att bli ledare i HKIF:
 
Du får en bra ledarutbildning.
 
Har du ingen fotbollsledarutbildning alls, börjar vi enkelt med grunden och skickar dig på Skånebolls grundutbildning. Detta ger dig en bra grund och ett gott självförtroende för att lyckas med din uppgift som ungdomsledare. Dessutom kan du använda all utbildning du får i ditt vardagsliv och i ditt arbete.
 
Du håller dig i fysisk och mental trim
 
Att leda ungdomar innebär att du hela tiden utvecklas som människa. Både mentalt och fysiskt. Det är inte bara roligt utan ditt självförtroende växer!
 
Du blir kvar i fotbollsfamiljen
 
Har du själv spelat fotboll en gång i tiden är detta ett sätt att vara kvar i fotbollsfamiljen. Kanske ser du det som att få ”betala” tillbaka det du själv har fått. Känslan av att få vara en i kollektivet med fotboll som verktyg innebär många skratt. Och skrattet förlänger livet det vet alla!

Kontakta oss via
0790178293
eller
mail:
holmakroksbackif@gmail.com
 
 
Varmt välkommen i gänget!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter