BHSK förlänger kontraktet med Zaim Busuladzic

En spelare som är väldigt eftertraktad i Malmö har beslutat att stanna kvar i BHSK. Nämlingen Zaim Busuladzic. Zaim kom till BHSK sommaren 2017, fast besluten att hjälpa klubben upp i tabellen.

Tyvärr gick det inte men Zaim har inte gett upp hoppet - han och många fler är väldigt sugna på att starta den nya säsongen och klättra uppåt i seriesystemet igen.

Zaim har ådragit sig en knäskada efter en träningsmatch och ska börja rehabträna, enligt prognos så är det bättre än befarat.

Nedan följer en intervju med Zaim.

Hej Zaim,
Nu har du varit här under en längre period, hur känns det att vara hos oss?


-Detta blir min andra säsong i BHSK och det känns fantastiskt, stort tack till mina medspelare och styrelsen.

Du hade många andra bud från klubbar högre upp i seriesystemen, men du valde att stanna kvar i BHSK. Någon kommentar till det?
 
-Jag hade bud från division 2 för provträning och RFF ville ha tillbaka mig, men jag stannar i BHSK med glädje!

Publiken har redan märkt att du är väldigt grym spelare, hur tycker du din säsong har varit?

-Blir glad över att höra detta från publiken. En halv säsong med 4 mål och 5 assist får jag vara nöjd med. MEN man kan alltid mer och bättre.

Vad har du för förväntningar på säsongen? Hur beräknas din knäskada? 

-Mina förväntningar är väldigt positiva till denna säsong, har en bra känsla att vi, med vilja och jobb, kan komma tillbaka till div. 5 igen. Vi har bra spelare och en bra tränare som vi verkligen kan lära oss något utav honom.

Har du något att säga till våra supportrar och följare? 

Min önskning är att publiken stöttar oss på våra matcher, vi är helt enkelt starkare med dom. Vi blir hungrigare när dom Ni, supportrarna, är med oss. Som sagt, jag känner att detta kan bli en bra säsong. Redan nu är det bra stämning i omklädningsrummen!

-Vi i Bosna är mycket glada för överenskommelsen om ett fortsätt samarbete med Zaim. Det är en viktig spelare för oss som har visat ett fantastiskt ledarskap och som kommer vara en god förebild för de yngre spelarna, säger Elvedin Padjan.

Håll utkik, vi har fler spännande intervjuer att komma med!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter