BHSK i media

Hej alla medlemmar och föreningsvänner

Vi i styrelsen vill tacka alla som har stöttat BHSK på olika sätt under året som varit. År 2017 har varit oerhört tufft på många plan men även väldigt lärorikt. Under året som gått har styrelsen lagt en grund inför året som kommer, där vi kommer att ta föreningen till nya höjder inom flertalet områden. Vi kommer bland annat att arbeta ännu mer aktivt med barn och ungdomar samt med att öka jämställdheten i ett redan väldigt icke jämställt föreningsliv.  

I lokaltidningen "Tidningen för alla som bor i vårt Malmö" pratar Kent Andersson, Kommunfullmäktiges ordförande i Malmö stad, om Malmö som en fantastisk föreningsstad. Kent nämner bland annat att vi inte får glömma bort allt det ideella arbete som tusentals föreningsaktiva lägger ner samt styrelsearbete och ledarinsatser som skapar förutsättningar som det offentliga aldrig skulle kunna erbjuda.
Aktiviteter, träningsmöjligheter, tävlingar och gemenskap.

Kommunen har dock en väldigt viktig uppgift som möjliggörare genom sitt stöd i anläggningar men även ekonomiskt.

Några sidor längre in i tidningen står det om hur fritidsförvaltningen bjöd in Malmös föreningar till en after work med jämställdhetstema.

Från Bosnien Hercegovina SK deltog Elvedin Padjan och Alden Smajlovic. De berättade att BHSK har ett uttalat mål att öka jämställdheten och bland annat få in fler kvinnor som ledare och i styrelser. Det är en viktig fråga inte minst i de utsatta områden där föreningen verkar. Arbetet har redan startat.

En projektidé som BHSK kommer att arbeta aktivt med år 2018 är att skapa en knytpunkt för vuxna i Kroksbäck, Holma och Bellevuegården där kvinnor med svensk och utländsk härkomst kan knyta kontakter och bli en del av samhället via vår förening.

Öppna i större format kan göras HÄR.

Vi vill önska alla medlemmar och föreningsvänner ett stort ”välkommen” in till år 2018 för att stötta oss med våra planerade arbeten och vårt engagemang för klubben.
Vi passar även på att önska er alla ett Gott nytt år! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter