Andra raka vinst i MM

Bosna var strået vassare än Oxie SK i lördagens tillställning. Slutresultatet skrevs till 3–2 för bortalaget.

—Det var inte lättspelat idag. Vi tog ledningen med 1–0 och det blev 1–1 i paus. I början av andra utökade hemmalaget till 2–1, men Bosna utjämnade till 2–2 några minuter senare.
Vinstmålet kom i 88 minuten när Saban Pehilj rundade av flera spelare och placerad bollen bakom duktige målvakten i Oxie SK.
 Men det var skönt med en vinst, det är alltid gött, trots flera missade frilägen, stolpar , ribbor osv, sa Bosna:s tränare Ersan Mujevic.

Vi är tvungna till två tidiga byte. Efter två minuter så skadar sig Zaim Busuladzic,han haltar av planen med stora knä smärtor. Tjugo minuter senare får Edin Cakovic känningar i baklår. Båda två är viktiga för våran defensiva respektive offensiva spel på mitten.

Pehilj hittar nätet igen – tremålsskytt för Bosna

Förre IFK Malmö-forwarden Saban Pehilj kom till Bosna under november månad. I andra starten för sin nya förening slog Pehilj till med tre mål.

– Det är alltid viktigt för en anfallare att få hänga dit några, sedan spelar det ingen roll hur de ser ut, säger Saban.

Hur är matchformen?

– Jag hade inte spelat fotboll på ett halvt år så det var tröga ben till en början men suget har kommit tillbaka så då går det lite av sig självt. Det är roligt att spela fotboll igen.

Publik: 15.
Domare: Luis Angel, Limhamn, Fadi El-Kayed, Arlöv Hakan Ömer, Oxie.
Mål: 0-1 (22) Saban Pehilj, 1-1 (23) Oxie SK, 2-1 (48) Oxie SK, 2-2 (53) Saban Pehilj, 2-3 (88) Saban Pehilj