Vinst i första omgången i MM 

Första tävlingsmatchen, första MM matchen, ny ledarstab - SEGER!

Med många nya spelare, en vindig och regnig lördag, så gick BHSK ut på planen på konstgräset vid Malmö Stadion för att spela sin första MM-match under namnet BHSK. Seger med 2-1 med fint spel trots väder och försäsong.
Nedan kan ni läsa ord från vår tränare Ersan som berättar om matchen;

Efter sex väl behövda träningar var det dags för match. Alltid kul att spela match, så klart var det pirrigt både för att det är något nytt för mig och många nya spelare som gör ett bra jobb tillsammans.

 Första kvarten spelar motståndarna, ungt och hungrig lag, med hög press.Tycker att vi klarade av det bra, förutom några kontringar dom var farliga och på en av dem släpper vi in enda målet idag. 

Tycker att många gör en bra match, vi är det laget som förde spelet, rullar boll och skapar chanser. Resultatet var inte de viktigaste idag men det är alltid roligt att vinna, sa Bosnas tränare Ersan Mujevic.


Nästa MM-omgång spelas 2/12 kl 13:00 där Oxie SK tar emot BHSK.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter