Ny tränarstab för 2018 klar för Bosna

Det står nu klart att det blir Ersan Mujevic som tar över ansvaret som huvudtränare i Bosnien Hercegovina Sport Klubb under 2018 .
 
Ersan Mujevic är en spelare med en lång och gedigen fotbollskarriär bakom sig, känner klubben väl och har en klar vision om framtiden som Bosna:s styrelse delar. Man välkomnar därför Ersan till den nya och spännande rollen som huvudtränare.

Ersan Mujevic är en spelare med en lång och gedigen fotbollskarriär bakom sig, känner klubben väl och har en klar vision om framtiden som Bosna:s styrelse delar. Man välkomnar därför Ersan till den nya och spännande rollen som huvudtränare.
 
Ersan Mujevic är 36 år gammal och började aktivt med fotbollen i Finspång (Östergötland), 1997 flyttade han till Malmö och här nere har han varit engagerad i MFF (juniorlaget), IFK Malmö, FBK Balkan, NK Croatia, BK Olympic, Husie IF, BHSK, Hyllie, LB07.

Ersan Mujevic i Bosnas tröja 2014 Ersan Mujevic i Bosnas tröja 2014

Ersan om nya utmaningen som huvudtränare i BHSK

– Det blir en ny resa att inleda här , naturligtvis hoppas jag att detta ska kunna vara en del av utvecklingen att starta min aktiva karriär som tränare. Med nybygge organisatoriskt och en chans för alla inblandade att få en liten frisk luft och nya framgångar är jag övertygad om att alla möjligheter finns här. Det underlättar att få jobba med en klubb som är bekant för mig, då jag var aktiv som spelare för två år sedan i division 4. 
 
Jag hade egentligen tänkt ta det lugnt efter tiden i LB07 då ett skadat knä satte stopp för fortsatt spel. Men när dem ringde och ställde frågan så lät det intressant. Jag har följt BHSK i flera år och jag vet att det finns driv och engagemang i klubben.
 
Vi har en mycket spännande säsong framför oss då målsättningen är att skapa en bra trivsel för alla inblandade och lyfta klubben högre upp i seriesystemet. Vi kommer att behålla stora delar av truppen och det är en hel del bra spelare på väg in. Det är viktigt att både spelarna och ledarna är engagerade för att vi ska uppnå våra mål.
 
Som spelare har jag disciplin och viljan har alltid varit en viktig faktor och det är något jag kommer kräva som tränare. 
 
Till sin hjälp får Ersan assisterande tränarna Almir Tucek och Almir Nukic (även lagledare)  och Zijad Zec som materialare.
 
BHSK säger välkomna och hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete.

För spelarna så kör vi igång redan den 2:a november kl 20:00-21:30, och därefter så är det tisdagar och torsdagar 20:00 -21:30 på plan 10, Malmö Stadion som gäller.
 
Är du sugen på att provträna med Bosna?


Kontakt då:
Ersan Mujevic 073-976 62 52
Almir Tucek 072-927 29 18
Almir Nukic 070-750 52 67
Zijad Zec 076-576 38 34

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter