Förlust i Klagshamn

En fotbollsmatch med många ansikten. Tyvärr följde inte vi upp förra veckans fina spel till dagens (läs: gårdagens) match.
Nu är varje match viktig match och alla lag vill gå på semester med en positiv känsla och bra spel i bena. Tyvärr vill det sig inte riktigt för oss, och vi gör inte mål på chanser som hade suttit för ett lag i medvind.

Matchen börjar lite trevande och båda lagen känner på varandra, men vi börjar så smått att ta över matchbilden och känner att vi är det bättre laget. Det är vi som håller i bollen och kommer till de riktigt heta chanserna. Tyvärr ville bollen inte in utan vi släpper in ett mål på en hörna, där domaren missar en solklar hands på motståndarna som då stöter in bollen.

Som vanligt så hjälper det inte att protestera och man måste inse ännu en gång att även domarna kan ha en dålig dag, tyvärr verkar de flesta av de här dagarna tillfalla just när vi spelar

Nu är det uppförsbacke, men återigen så visar vi moral i första halvlek att vi är ett bättre lag, men då en match är längre än 45 minuter och vår misstag oftast kommer när vi är som tröttast gör att vi har väldigt svårt att vinna matcher just nu.

Ett sådant här misstag sker 3 minuter innan domaren blåser av den första halvleken och vi får gå av med två mål i baken och en man på bänken då Safet gick ut skadad.

Andra halvlek är tyvärr inget vi tar med oss, förutom att vi måste vara smartare när vi spelar för att spara på krafterna då vi för tillfället inte är redo för 90 minuters jagande.

Nu är det två matcher kvar, och för oss inget annat än två måste matcher. Två matcher och tre träningar innna ni spelare kan gå på semester och vi i styrlesen påbörjar det viktiga arbetet med att vända trenden. Tro inget annat än att förändringar kommer att ske och vi ska vända den här negativa sprialen.
 
Tre träningar, 12/6,14/6,19/6.
Bortamatch mot Liria på fredag 16/6 och hemmamatch onsdagen den 21/6 mot Barrikaden.
Det är jätteviktigt att alla ställer upp nu!

IFK Klagshamn - Bosnien Hercegivina SK 6-1 (2-0)
1-0 Jesper Bengtsson 30'
2-0 Julius Olsson 43'
3-0 Julius Olsson 49'
4-0 Julius Olsson 56'
5-0 Hani Fathi 62'
6-0 Tim Söndergaard Larsen 66'
6-1 Semi Serifi 86' (assist H. Sabic)

Startelva:

1. Emil Zundja (MV)
3. Vernes Puric
5. Senad Dugalic
6. Victor Lindeberg
7. Safet Besic
8. Alem Durakovic
9. Haris Sabic
11. Mattias Drpic
12. Edwin Muharemovic
13. Semi Serifi
16. Semir Samardzic (K)

Avbytare:
2. Manfred Persson
4. Adi Basagic

Varningar: Semi Serifi
Publik: ca 50

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter