Förlust efter kollaps i andra halvlek

Vet inte riktigt var man ska börja, med riset eller rosen efter onsdagens föreställning på Husiegårds IP. Summerar vi matchen så gör vi vår klart bästa halvlek för året i den första och den absolut sämsta i den andra halvan.

Bosna startade bortamatchen mot Husie IF på bästa tänkbara sätt och tog ledning i den 5 minut via Edwin Muharemovic , nickmål (ass Damir Bislimi).

Bosna dominerade första halvlek helt , trots motvind ,och tillät inte hemmalaget att skapa någonting i sina snabba omställningar fram tills 45 min då hemmalaget lyckas kvittera.

- Vi skulle absolut ha vunnit den här matchen. Vi gör en väldigt bra första halvlek, vi hade kontroll och leder med 1-0 tills det är 15 sekunder kvar av första.
Det blev en kollaps i andra, sa Bosnas tränare Ejub Suljic efter matchen.

Husie IF gjorde två snabba mål , inom 3  minuter, direkt i andra halvleken och gick till 3-1.

Vi spelar pojklagsfotboll, gör alldeles för många individuella misstag, vinner inte många dueller, följer inte med våra spelare och gör för enkla misstag i andra halvleken sa Suljic.

Husie IF - Bosnien Hercegovina SK 5-1 (1-1)
1-0 Edwin Muharemovic 5' (ass D. Bislimi)
1-1 Kevin Almqvist 45'
2-1 Kevin Almqvist 48'
3-1 Yacin Bendahou Neroth 50'
4-1 Ken Hannson
5-1 Ken Hansson