Tung förlust mot Lilla Torg

Foto: Senad Honic Hona Foto: Senad Honic Hona

Lilla Torg vann igår mot Bosnien Hercegovina med klara 4-0 och tog därmed sin tredje raka seger.

Ett 20-tal åskådare tog sig till Krocksbäcks Idrottsplats trots regn och blåst för att se mötet mellan Bosnien Hercegovina och Lilla Torg i den tredje omgången av Div.5 Sydvästra.

Lilla Torg fick en drömöppning i matchen. Redan efter fyra minuter hade man en 2-0 ledning efter två mål av Björn Schäfer. Bägge målen gjordes genom inlägg från vänster och i mitten fanns Schäfer.

Gästerna ägde mest boll under den första halvlek och var även det lag som skapade chanserna. Bosnien Hercegovina hade knappt några lägen under de första 45 minuterna. I slutet av första halvlek blev det högre tempo och det bjöds på en del fula tacklingar från bägge lagen.

Andra halvlek var lik den första rent spelmässigt. Det var Lilla Torg som ägde spelet, men Bosnien Hercegovina jobbade sig in mer och mer i matchen och bjöd på ett fåtal farliga chanser.

Men Lilla Torg ville mer och väl i den 66:e minuten (ungefär) utökar man sin ledning när Pontus Björnsson sätter 0-3 efter en perfekt slagen hörna från höger. Med knappt tio minuter kvar av matchen sätter Mattias Jönsson slutresultatet när han går själv på vänsterkanten och skjuter stolpe in och 0-4. 

Bosnien Hercegovina - Lilla Torg FF 0-4 (0-2)
0-1 Björn Schäfer 1'
0-2 Björn Schäfer 3'
0-3 Pontus Björnsson 70'
0-4 Mattias Jönsson 81'


Startelva:
1. Bojan Jusufovic (MV)
2. Manfred Persson
3. Vernes Puric
4. Amko Alic
5. Edwin Muharemovic
8. Elvir Biberic
9. Mattias Drpic
10. Alden Smajlovic (K)
11. Alem Durakovic
13. Semi Serifi
15. Edin Zverotic


Avbytare:
6. Victor Lindeberg
7. Adnan Cehic
12. Belmin Omerovic
16. Semir Samardzic
17. Rasim Pasagic

Varningar: Edin Zverotic, Amko Alic
Publik. ca 30

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter