Vinst i helgens säsongspremiär på Kroksbäck

BHSK-SEGER I PREMIÄREN!
Två spelsugna lag, en fartfylld match med mycket kamp, vilja och BHSK hjärta ifrån samtliga. Det blev en riktigt härlig premiär i vår nya borg.
BHSK mötte på lördagen Liria IF på Kroksbäcks IP, som fick och får numera fungera som BHSKs hemmaplan.

BHSK var tveklöst det spelförande laget och dominerade bollinnehavet. Efter en lite trevande start med få chanser och mycket kamp så lossnade det ungefär 25 minuter in i matchen. Och det gav utdelning i målstatistiken, först när Mattias Drpic efter 25 minuters spel gav BHSK ledningen efter ett misstag av Liria målvakten, och sedan när samme Mattias spelade fram Isa Ali som inte gjorde några misstag utan behärskat rullade in bollen till 2-0 strax före halvtidspausen.
 

Vi gjorde inga byten utan startade andra halvlek precis som första slutade. Liria IF fick inte många chanser i matchen, men laget hade några lägen i framförallt mitten av andra halvleken, Bojan stod dock rätt placerad.

Vi bjuder dock inte Liria i matchen när vi tappar boll högt uppe i banan och har inte sen konditionen att ta jobbet hem. En av deras spelare får relativt ostört sprinta ifrån kanten vid mittplan och hela vägen mot Bojan som inte har en chans när Liria spelaren placerar bollen säkert vid bortre stolpen. Här tror nog alla utomstående att matchen är på väg att rinna oss ur händerna.

Vi visar dock det vi alltid ska göra, och det är hjärta och kärlek för emblemet som vi bär på tröjan. Killarna gör ett otroligt jobb de sista 25 minuterna där vi flera gånger är på väg igenom deras backlinje och skapar ett par halvchanser.

Det är just vid ett sådant här tillfället som Isa Ali blir kapad bakifrån och ett solklart rött kort är resultatet för Liria spelaren. Nu 11 mot 10 så gör vi inga misstag utan håller i bollen och spelar behärskat och väldigt aggressivt. Det syns att vi vill och vi förtjäna att vinna.

Nu tar vi med oss det här positiva ifrån matchen och fortsätta jobba hårt, för det är just med hårt arbete som vi kan visa oss och alla tvivlare att vi hör hemma här!
Nu ser vi till att komma på träningen och börjar fokusera på nästa match som är mot Barrikaden!

Bosnien Hercegovina SK- Liria IF 2-1 (2-0)
1-0 Mattias Drpic 21´
2-0 Isa Ali 44'
2-1 Ziad El Machharawi   63'  


Startelva:
1. Bojan Jusufovic (MV)
3. Vernes Puric
5. Edwin Muharemovic
6. Mattias Drpic
7. Safet Besic
8. Elvir Biberic
10. Alden Smajlovic (K)
12. Amar Muharemovic
13. Semi Serifi
14. Isa Ali
15. Edin Zverotic

Avbytare:
2. Belmin Omerovic
4. Manfred Persson
16. Semir Samardzic
17. Adnan Cehic

22. Emil Zundja (MV)

Varningar:Mattias Drpic, Semi Serifi,Isa Ali, Edin Zverotic, Belmin Omerovic
Publik: ca 50

  • Apichai » Intervju; Semi Serifi:  ”Fantastisk spelare! Fina dribblingar och väldigt kvicka vändningar. Även väldigt..”

-