Misstag fällde Bosna

I lördags var det sista prövningen innan säsongen börjar. Vi kan onekligen se att vår försäsong inte har varit den bästa. Med 6 mål gjorda och flertalet insläppta så måste vi börja skärpa oss. Som "tur" är så händer detta i träningsmatcher och vi tror absolut på våra killar när serien drar igång om några dagar.

I helgens möte med Croatia så såg man återigen en del positiva saker. Första halvlek spelar vi väldigt fin fotboll och skapar chanser, det är bara det där lilla som fattas!

Precis innan halvlek så gör Croatia mål på ett inlägg som deras anfallare skarvar in. Andra halvlek så blev det en kämpar match där båda lagen verkar vara trötta.

Croatia visar även på fint spel, precis så som vi gjorde i första. På en kontring där man blir friställd mot målvakten gör dom också sitt andra mål för dagen som blev lördagens resultat. 2-0 för hemmalaget.

På lördag drar serien igång och där hoppas vi se Våran fantastiska publik för stödet som vi behöver!

NK Croatia - Bosna 2-0 (0-1)