Mittback klar för Bosna

Bosna kan stolt presentera nästa förstärkning.

Vi vill presentera Victor Lindeberg  som härnäst kommer från div 4 Snogeröds IF.

- Hej Victor, väldigt kul att se dig i Bosna tröjan. Vad tycker du själv? Hur ser första intrycket ut?

Tack, de känns väldigt bra och jag är glad att jag valde att skriva på för Bosna. Mitt första intryck av laget är att det är ett gäng väldigt bollskickliga grabbar som har jäkligt roligt tillsammans både på och utanför planen

- Jag skulle beskriva dig som en stor stark spelare med bra bollskicklighet, men hur hade du beskrivit dig själv? Vad kommer du att bidra med? Position?

Mina styrkor är väl mitt huvudspel och att jag oftast är bra placerad i mitt positionsspel. Från min mittbacks position ser man planen väl och jag gillar att driva på och styra mina medspelare.

-Du är ny för både fans och spelare, berätta något som du vill dela med dig.

Blev pappa för första gången till en flicka för 1 månad sen.. därför anser jag att det är helt ok om jag ser lite trött ut på planen ibland

-Snart är det säsongspremiär, som dom flesta vet så har vi fantastiskt stöd från vår publik. Vad har du att säga inför säsongens första tävlingsmatch?

Tyvärr missar jag premiären, men jag tror att man får se ett hel taggat Bosna gå ut och vinna med 4-1 (3-0) i halvlek! Vi har visat borta mot ÖT att vi kan spela riktigt bra anfallsspel och hemma mot Harrie spela vi disciplinerat försvarspel i 45 min. Kan vi få ihopa båda delarna blir vi svårstoppade.Vi ser fram emot att se dig i Malmös vackraste tröja! Välkommen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter