Ny ordförande efter årsmöte

Söndagen den 12/3 höll Bosna sitt årsmöte. Mötet hölls på Kroksbäck i vår nya klubbstuga.
 
Mötet började med att fastslå bokslut, verksamhetsredovisning, resultaträkning och balansräkning för 2016, samt bevilja styrelsen ansvarsfrihet för räkenskapsåret. Alla på mötet konstaterade att styrelsen gjort ett gediget jobb, trots att vi alla nog tyckte att det sportsliga var en liten missräkning.

Så ett stort tack till er som ställt upp och som gjort att Bosna står starkare än någonsin. Det står även klart att klubben får en ny ordförande samt flertalet nya namn i styrelsen. 
 
Ernest Duratovic avtackades för sina år i föreningen ,sista året som klubbens ordförande och lämnar över ordförandeklubban till Edin Turcinhodzic. Även Midhat Mujadzic, Semir Ramic, Muhamed Biberic, Zijad Zec, Namko Gerzic, Meho Masic och Nermin Dzafic avtackades .
 
Edin Turcinhodzic, 33 år. Edin jobbar idag som Category Manager i ett danskt bolag där han ansvarar för Norge och Sverige men sitter även i styrelsen för ett bygg bolag i Malmö.
 
– Det är i slutändan som att driva företag. Vi har en budget att hålla, pengar som ska in och vi ska utveckla föreningen framåt. Och vi är par i styrelsen som ska jobba tillsammans för att göra. Ekonomin och medlemmar är det allra viktigaste för att en förening ska kunna lyckas och utvecklas, säger Edin till Bosnas hemsida.
 
Bosnas styrelse 2017/2018
 
Ordförande Edin Turcinhodzic
Vice Ordförande Halid Jugovic
Ekonomiansvarig Elvedin Padjan
Sekreterare Edin Zverotic
Ledamot Medo Dzafic
 
 
Vi vill även tacka tacka alla mäniskor som ställer upp och gör sitt yttersta för att föra den här klubben framåt. Tack!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter