17-årige målvakt klar för Bosna

Nästa nyförvärv som är klar för Bosna är 17-årige målvakt Bojan Jusufovic.

Hej Bojan och varmt välkommen till Bosna.

 

Du kommer senast från Prespa där du tränat med A-laget och gjort många fina matcher med juniorlaget. Du har även visat på träningar och speciellt senaste matchen borta i Simrishamn på att du har stora kvalitéer.

Hur känner du inför kommande uppgift i Bosna?

 

-Jag känner att jag har mycket att ge och vill såklart vara en stor del utav Bosnas kommande framgångar. Jag tror och vet att vi som ett lag kommer bevisa alla där ute vilka vi är och visa tydligt vilka målsättningar vi har som en klubb.

Du är väldigt ung, vad är dina styrkor? Vad vill du utveckla?
 

-Eftersom att jag är väldigt ung så har jag mycket kvar att utveckla men det främsta som jag skulle kunna tänka på är att våga ta åt mig mer, samt prata ännu mer med spelarna under matcherna. Min styrka skulle nog kunna vara mina reflexer samt min mentalitet som är vinnarskalle.
 

Vad fick dig att välja Bosna?
 

-Jag har följt Bosna ganska länge och en dag fick jag ett meddelande angående att provträna i Bosna vilket jag uppskattade väldigt mycket och valde såklart att ta den chansen. Efter ett par träningar så kände jag att detta var den rätta klubben för mig och kände att stämningen i laget var perfekt.
 

Berätta något om dig som inte vår fantastiska publik och dina lagkamrater vet om!
 

-Jag är en väldigt positiv kille men kan dock bli väldigt aggressiv under hetsiga situationer. Jag älskar att vinna och att förlora är det värsta som jag vet.

Välkomen Bojan.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter