1-0 förlust i Simrishamn

Idag spelade vi bortamatch mot ett ungt Simrishamn - i ett väldigt blåsigt, kallt och regnigt Simrishamn. Innan vi åkte av mot Simrishamn så träffades spelarna i vår nya lokal för första gången, där det bjöds på frukost och matchgenomgång.

Simrishamn gör 1-0 efter knappa minuten spelat genom ett långskott, där vårt fullt friska Emil hade tagit i vanliga fall men knäskadan gör att han är väldigt rädd att förflytta sig i sidled och konstgräs gör det inte bättre!

Bosna hade ett par bra målchanser att göra mål men matchen slutade med en uddamåls förlust.

Vi fick ett par ord från Dan och Rolle - som var väldigt stolta över krigarhjärtat spelarna visade idag!

Tyvärr 1-0. Vi åkte till Simrishamn idag med 10 utespelare plus 2 målvakter. Jag har aldrig varit nöjd med en förlust, men det pojkarna visade idag - hjärta, hjärna och för Bosnas märke är jag väldigt stolt över.

Linjerna satt där i den försvarsmässiga biten. Trots sjukdomar skador så får man ej ställa in en match. Vi ställer alltid upp för klubbmärket och jag trodde aldrig att jag får träna sådana krigare som spelarna var idag.
Tack pojkar för viljan ni visade för Bosnas klubbmärke. Framåt kan det bli bättre och vi ska vara på topp inför seriestarter den 8 april. Dan Fransson & Rolle


IFK Simrishamn - Bosna 1-0 (1-0)
1-0 2 min

Startelva:
1. Emil Z
2. Sugaal
3. Vernes
4. Amko
7. Safet
9. Saban
10. Alden
11. Alem
12. Belmin
15. Edin Z
17. Edwin

22. Bojan
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter