Bosna värvar från Småland

Bosna har gjort klart med Manfred ”Manne” Persson till säsongen 2017.

Manne kommer senast från Lilla Torg FF, innan Lilla Torg spelade han i småländska Hovshaga och Rydaholm (division 3).

Manfred har under de senaste två åren vilat från fotbollen men känner nu att suget kommit tillbaka och då blev det Bosna som fick stå för gästvänligheten för vår nya smålänning.
 
Fotbollsspelaren Manne är en försvarare vars styrkor sitter i spelförståelsen och tekniken, där vi kan få nytta av hans fina passningsfot. Utmaningen är att komma i form och i tempo för fotboll, två års frånvaro från fotbollen har satt sina spår.
 
Vi har ställt några frågor till Manne:

Vad fick dig att välja Bosna?
-Jag blev rekommenderad av Haris Saranovic som löste en provträning. Efter det var det normalt för mig att stanna i Bosna där jag blev bra omhändertagen av grabbarna samt jag själv kände en tillhörighet.
 
 
Vad är dina förhoppningar under 2017?
-Mina personliga förhoppningar är att jag kommer i så bra form som möjligt och får vara med och bidra till lagets prestationer. Hoppas vi kan vara med uppe i toppen för när vi känner vittring efter framgång tror jag vi blir riktigt svåra att stoppa.
 
 
 
Finns det något dina kamrater borde veta om dig som de redan inte vet?
-Dem borde veta att jag faktiskt kan en del bosniska då jag haft en flickvän från dem trakterna.
 
 
BHSK medieteam välkomnar Manne och önskar honom och laget lycka till under 2017.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter