Starkt nyförvärv!

Bosna i Hercegovina slutar inte förstärka sin trupp. Ett starkt nyförvärv, Adnan Cehic, namnet som många inom Malmö fotbollen känner till. Adnan ansluter till försäsongen omedelbart och Ni kan redan i helgen se honom mot Uppåkra!
 

Adnan Cehic

En kort intervju med Adnan:

Hej Adnan och välkommen till BHSK.

Vi kan börja med att du berättar var du tidigare spelat?

- Tack så mycket! Stort nöje att ansluta till BHSK. 
Jag började spela fotboll i BK Olympic där jag efter 3 år bytade till Heleneholm, sedan MABI/FC Rosengård fram till junioråldern. Senior fotboll har jag spelat i Malmö City där jag spelat i 4 säsonger i division 4.

Hur skulle du beskriva dig själv som fotbollsspelar? Styrka/Svaghet?

- Mina starkaste sidor på fotbollsplanen är att jag är snabb, har fin teknik, bra skott och är en vinnarskalle. Något jag hatar mest är att förlora!! Något som jag behöver träna på är huvudspelet.

Vilken position föredrar du att spela på?

- Jag kan spela på en rad olika positioner. Bäst passar jag offensivt som ytter, innermittfältare och anfallare. 


Vi önskar Adnan Cehic varmt välkommen till Bosna och ser fram emot att se honom spela i Malmös finaste tröja.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter