Duo återvänder till Bosna

Till kommande säsong kommer vi att få återse Emil Zundja och Damir Bislimi i Bosna.
 
Det här är två herrar som egentligen inte behöver någon närmare presentation då de redan representerat Bosna under flertalet säsonger och här varit väldigt framgångsrika och omtyckta profiler.

Damir Bislimi

24-årige mittfältaren Bislimi har representerat Bosna under tre senaste åren. Efter halvår i BK Olympic blir det spel i Bosna igen för Damir som säger så här om sitt beslut att återvända:
 
Jag valde inte att spela högre upp eftersom jag inte kan lägga ner den tiden som krävs för att spela högre upp. Jag prioriterar skolan & jobb före.
Jag valde Bosna eftersom jag känner mig hemma här. Här har jag spelat i flera säsonger och alla mina vänner spelar där också.
Klubben har visat sitt förtroende för mig och välkomnat mig med öppna armar samt att de respekterat mitt tidigare val i somras då jag lämna så kändes det självklart att jag ska spela för Bosna och inte någon annan klubb..

Emil Zundja

22- årige målvakt Zundja lämnade Bosna i augusti ifjol för spel i div 2 lag BW90.
BW90 och ett lag till från div 3 ville ha Zundja men Bosna hade redan skrivit avtal med Emil som sträcker sig över 2017.

- Som jag sa innan: I will be back! Nu är man hemma igen. Spel i div 2 var super men man hade inte den glädjen och kärleken till fotbollen där.
Nu är jag tillbaka i min moderklubb och siktar mot div 4! Borta bra men hemma bäst, säger Emil Zundja.

 
Vi i Bosna är väldigt glada att i vår trupp ha världens mest tränade målvakt. Se bilden nedan som säger allt.

Vi hälsar Damir Bislimi & Emil Zundja varmt välkomna till Bosna.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter