Tränarstaben och Bosna går skilda vägar!

Ernes Haracic, Nerim Suman och Edin Zverotic. Ernes Haracic, Nerim Suman och Edin Zverotic.

Hela ledarstaben i Bosna byts ut efter att Nerim Suman tillsammans med Ernes Haracic och Edin Zverotic valt att avsluta sina uppdrag som tränare i Bosna.

Huvudtränaren Nerim Suman, som varit i föreningen under 2016, har bestämt sig att gå vidare i sin karriär. Nerim är klar, assisterande tränare, för div 3 IFK Trelleborg.
 
För vår hemsida säger han följande:
 
-Som de flesta säkert känner till så har jag valt att lämna mitt uppdrag som huvudtränare.
Det var inget enkelt beslut att ta men jag fick ett erbjudande som var för bra för att tacka nej till och som dessutom är ett stenkast ifrån min lägenhet i Trelleborg .
Jag vill passa på och tacka samtliga spelare, publik och styrelse för 2016 samt ett extra stort tack till Elvedin Padjan och Ernes Haracic som gav mig den hjälpen och stödet som jag behövde.
 
BHSK kommer att ha stor plats i mitt hjärta trots att jag bara var i klubben under en säsong. Jag kommer att följa laget på plats så ofta jag kan och jag har redan sagt till Elvedin att lämna ett årskort till mig för 2017. 
 
Jag hoppas och tror att laget kommer att göra en ännu bättre säsong än vad vi gjorde i år.
VOLIM TE BOSNO !

Även assisterande/målvaktstränare Ernes Haracic väljer att hoppa av p.g.a. tidsbrist och eventuellt flytt från Malmö. Ernes har varit en otroligt stor tillgång i föreningen både på planen och utanför. Assisterande tränare/lagledare Edin Zverotic väljer att satsa på sin civila karriär och stannar i klubben som spelare.
 
Styrelsen i Bosna arbetar för fullt med att ersätta dessa herrar, informationen kommer på hemsidan så fort allting är klart.
 
Stort tack till alla Er som gjorde sitt yttersta i Bosna tröjan.

Lycka till önskar styrelse, spelare och fans!.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter