Stor vinst ikväll mot ungt Oxie SK

Stor vinst med 6-1 ikväll på bortaplan mot ungt Oxie SK.

Vi inleder matchen lite nonchalant och temposvagt men kommer sakta och säker igång och spelar riktigt bra sista halvtimmen i första halvlek .

Skönt att Amko Alic är tillbaka och han fick också inleda målskyttet genom att fint trycka upp den i krysset efter bra förarbete av  Edin Cakovic .

Vårt andra mål i matchen är jag mest nöjd med när Miroslav Dukic gör en fantastisk löpning efter fin passning av Emil  Vidovic och serverar Edin Cakovic som är på rätt plats och placerar säker in bollen .

Tredje och fjärde målet är härliga kämpa mål då Edin Sazic offrar sig och hinner före målvakten vid den tredje efter fin passning av Edin Cakovic , den fjärde lobbar han kyligt in efter att Edin Cakovic vunnit ett motlägg med Oxies målvakt .

Andra halvlek är jag inte riktigt nöjd med men vi vinner ändå med 6-1 och tar tre poäng vilket är det viktigaste .

Måste berömma vårt nyförvärv Miroslav Dukic som var fantastisk som högerback och visade att han kommer att bli väldigt viktig för oss i vår jakt på kvalplatserna , säger Bosnas tränare Nerim Suman.

– Realistiskt så är det kört för oss och därför slussar vi in juniorer för att bygga för framtiden. De gjorde ett bra jobb trots förlusten i dag, sa tränaren Ralf Svärd efter 1-6-förlusten mot Bosnien.

Oxie SK - Bosnien Hercegovina SK 1-6 (0-4)
0-1 Amko Alic 17' (assist Edin Cakovic)
0-2 Edin Cakovic 28' (assist Miroslav Dukic)
0-3 Edin Sazic 35' (assist Edin Cakovic)
0-4 Edin Sazic 45' (assist Edin Cakovic)
0-5 Emil Vidovic 60' (assist Edin Cakovic)
1-5 David Oganesian 84'
1-6 Safet Besic 85' (assist Semir Samardzic)