Emil Zundja lämnar Bosna för BW90

Nästa spelare att lämna Bosna är målvakten Emil Zundja. Zundja flyttar från Heleneholm till Bjärsölagård för att ta chansen högre upp i seriesystemet, BW90 i division 2.

Zundja har under sin korta period varit väldigt professionell och jobbat väldigt hårt och en riktig lagspelare där han även vikarierat som anfallare, med facit en match och ett mål.

Emil Zundja
Efter en kort hemkomst till Bosna har jag valt att satsa lite högre upp..
Min nästa klubb blir BW90 som spelar i division 2.
 
Tackar styrelsen, tränarna samt spelarna för allt! Va en ära o representera Bosna!
 
Jag vill önska laget lycka till under de resterande matcherna och att VI fan ta mig når division 4 nästa säsong.
 
Jag kommer vara med och stötta laget hela vägen. I Bosna startade min karriär sen gick det bara uppåt! Kommer alltid finnas i mitt hjärta. Tack för allting!
HAJMO BOSNO!
I will be back !

Målvaktstränare Ernes Haracic med målvakter Emil Zundja, Elvedin Smajlovic och Edin Turcinhodzic. Målvaktstränare Ernes Haracic med målvakter Emil Zundja, Elvedin Smajlovic och Edin Turcinhodzic.

Klubbens hårda arbete har på senare tid betalat av sig, kvittot är att våra spelare har tagit steget till en högre division och vi som klubb är glada att vi kunnat hjälpa till.
 
Med Henrik Ilmanen i BK  Flagg, Apichai Muntosa i BW90, Damir Bislimi i BK Olympic och nu Emil Zundja i BW90 hoppas vi kunna locka fler spelare på vägen mot högre ambitioner.
 
En anekdot inför helgens matcher i Skåne är att BW90 möter BK Olympic,27/8 kl 14:00 Lindengens IP, på ena sidan Emil Zundja och på den andra Damir Bislimi. Två spelare som denna säsong spelat i Bosna samt tredje Apichai Muntosa, BW90, som spelade i Bosna ifjol.
 
Vi önskar Emil lycka till i BW90 och hoppas att han hittar tillbaka till oss.
 
Sretno Emile!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter