Välkommen till Bosna, Edin Caković

Bosna fortsätter att spetsa truppen inför hösten. Nästa spelare att ansluta truppen är Edin Cakovic. 

Edin Cakovic är en 28-årig anfallare som hämtas från LB07.


– Det känns mycket bra att få tillhöra Bosna och jag ser fram emot en spännande höst. Jag är 100 % fokuserad på att göra ett bra jobb och jag tror det kommer bli ett bra år både för mig själv och för klubben, säger Edin Cakovic. 


Edin är en spelare som jag väl känner till, sist så samarbetade vi förra säsongen i Behar . Vi får in en anfallare som kommer att ge oss en extra dimension i vårt anfallspel .

Edin har en väldigt bra teknik och framför allt första touch på bollen som är väldigt viktig i fotbollen . Med Edin och Alden får vi två spelare med vinnare mentalitet som jag hoppas ska höja hela vårt lag , säger tränare i Bosna Nerim Suman.

Vi hälsar Edin varmt välkommen till Bosna.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter