Senads 200:e match i BHSK tröja

Vi vill härmed gratulera Senad Dugalic som gjorde sin 200:e tävlingsmatch som spelare för vår klubb.

Senad Dugalic kom till vår förening sommaren 2006 när föreningen låg på nedflyttningsplats med 9 inspelade poäng på 12 matcher.

Hans debutmatch kom i en bortamatch mot Interamerica som slutade 1-1.

Senad tillsammans med ett par andra nyförvärv lyfte klubben upp på säker mark och man gick obesegrade dem resterande 10 matcherna.

Senad blev snabbt en ledarfigur både på och utanför planen med sin kompromisslösa spelstil och stora hjärta för klubben. Han fick också klä sig rollen som kapten efter ett par säsonger och blev inför säsongen 2013 utvald till första kapten.  

Under sina 11 säsonger för klubben så har Senad sett och upplevt det mesta, 4 uppflyttningar och 3 nedflyttningar.

Höjdpunkten för Senad hittills har varit dem dubbla uppflyttningar till div 5 respektive div 4 säsongen 2013 och 2014 där han spelade en avgörande roll.

Förutom sin kompromisslösa spelstil så är Senad också en väldigt framstående målskytt och har på sina nu spelade 200 officiella matcher ( Enbart Serie och DM matcher inräknat) gjort 50 mål vilket är ett fantastiskt facit för en mittback!

 

Senad är också den första spelare i klubbens historia som når denna historiska  milstolpe på 200 matcher.

Vi hoppas att Senad Dugalic fortsätter att sätta skräck i våra motståndares anfall och försvar i ytterligare 200 matcher!!

BHSK- Bosnien Hercegovina SK

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter