Bosna - Lilla Torg FF 1-3

Foto Senad Honic Foto Senad Honic

Tung förlust idag för grabbarna efter en urusel andra halvlek och årets absolut sämsta. VI börjar matchen bra dock och fortsätter lite var vi sluta sist i Bunkeflo matchen, rullar boll fint med fina anfallskombinationer och låter motståndarna jaga.

Vi skapar även fina lägen där flera av dom borde resulterat i mål. Istället gör Emil Vidovic en soloprestation och snurrar upp deras backlinje o dunkar dit 1-0. Vi hade bra kontroll på dom men på deras ända chans lyckas dom kvittera efter en djupledslöpning av Lilla Torg spelare. Surt så klart och vi går till halvtidsvila med 1-1.

I andra halvlek går vi ut som ett helt annat lag och det är otroligt många som viker ner sig i andra halvlek, för många som inte kommer upp till normal standard och då straffar de sig för Lilla Torg kämpade och ville mer och vinner därför matchen fullt rättvist..

Och för ovanlighetens skull så dömer Sydsveriges bästa domare Mehmed Culum som skötte matchen galant med sina assisterande och ska ha stor eloge!

Nästa match är redan på söndag och kanske årets match, vi möter NK Croatia på hemmaplan som idag tog över serieledningen i från oss. Nu tar vi oss i kragen och tar tillbaka 1 platsen i söndagens derby!