Seger för Bosna 3-0 efter dagens total dominans

Det blev en fantastisk seger i dagens bortamatch mot Bunkeflo FF!
Dagens målskyttar: Suad Mujkovic, Edin Sazic och Elvir Biberic.

Vi börjar matchen med en nykomponerad uppställning 3-2-3-2 som visade sig vara oerhört lyckosam.

Vi inleder matchen mycket kontrollerat med kombination av bra passningspel och bra djupledsspel där vi ständigt hotar våra motståndare och har ett par jättelägen och sätte både 1-0 och 2-0 men målvakten gör ett par jätteräddningar.

Bunkeflo FF riktar in sig tidigt i matchen och satsar på kontringar, dom hade ett par halv vassa i 1a halvlek men vårt försvar skötte det galant.

Vi har mycket boll och har många spelare med i anfallen vilket trycker tillbaka Bunkeflo rätt så rejält, 2 minuter innan halvtid får Suad Mujkovic bollen strax innanför straffområdet och gör bort sin försvarare o dundrar in 1-0 och stort jubel efter det efterlängtade målet som hängde i luften.

Halvtidsvila och en 1-0 ledning. .

I andra halvlek går vi ut och även där kontrollerar matchen från början där motståndarna får jaga mycket boll och där vi inleder strålande och nog bästa insatsen för i år.

Vi skapar mycket chanser med fina anfalls kombinationer där vi ofta kom runt fint på kanterna, där Yousef Faour och Damir Bislimi hade stort övertag på sina försvarare, härligt och se när dessa två är på spelhumör!

I mitten av andra halvlek får Suad Mujkovic en fin boll i luften där han elegant nickar ner och friställer anfallskollegan Edin Sazic som hur distinkt och snyggt som helst sätter in 2-0 målet, vild glädje i Bosna!

Vi fortsätter för ett 3e mål men tillåter tyvärr Bunkeflo kontra till sig ett par farliga läge men som lyckligtvis inte resulterar i mål..

Ca 10 min från slutet får vi en hörna och där vi får in en snygg variant, Lindit Idrizi slår en fin boll till Elvir Biberic, Emil Vidovic drar med sig sin gubbe och där Elvir Biberic får skjuta och som tar på en Bunkeflospelare och styrs in i mål, 3-0 och matchen är stängd!

Vi tar en fantastisk seger med en otroligt fin prestation i båda halvlekarna, där samtliga spelare gör en jätteinsats!

Vi tar med oss denna segern och fokuserar på nästa match på onsdag.
Vi tar emot Lilla Torg FF på hemmaplan ,på onsdag kl. 19:00, och vi tar emot dom som ensamma serieledare!

MI SMO BOSNA !!!!!!!!!

Bosnas tränare Nerim Suman ger sin syn på matchen.

– Vi spelar som vi kommit överens om och dominerar från minut 1-91. Spelarna visar hjärta, har tålamod med bollen och ett stort bollinnehav. Deras tränare berättade efter matchen att vi var de bästa motståndet de mött i år, säger Bosniens tränare Nerim Suman.

Bunkeflos tränare ger sin syn på matchen för Sydsvenskan.

– Bosnien är förmodligen seriens bästa lag och vi känner ingen skam över förlusten med tanke på våra förutsättningar idag. Vi plockar dem till hösten istället, skriver Jonas Carlberg.

Härnäst väntar ett par tuffa matcher för Bosnien.
– Serien avgörs inte nu men det börjar dra ihop sig. Först Lilla Torg, sen derby mot Croatia som ligger en poäng bakom oss, sen Liria IF. Vi får för 9 poäng men är nöjda med sju, säger Nerim Suman.

Bunkeflo FF - Bosnien Hercegovina SK 0-3 (0-1)
0-1 Suad Mujkovic 45'
0-2 Edin Sazic 51'
0-3 Elvir Biberic 82'