Bosnien upp i serieledning efter vinst mot Oxie

Under lördagen tog Bosnien emot Oxie på hemmaplan.

Som vanligt så inleder vi matchen piggt och aggressivt skapar mycket målchanser på löpande band , efter 20 min så får vi en solklar straff när Edin Sazic blir fälld , Elvir Biberic tar säkert hand om straffen och vi leder matchen med 1-0.

Med ungefär 10 min kvar till halvtidsvilan så kvitterar Oxie till 1-1 efter miss och slarv på en fast situation …

Andra halvlek så visar vi verkligen vilja och hjärta när vi trycker tillbaka de rejält och det är i stort sett spel mot ett mål . Vi skapar mål chans efter mål chans och bollen dansar på deras mållinje flera gånger men bollen vill inte in .

Efter 60 min så drar Senad Dugalic framsidan och måste byta, då bestämmer jag mig på att spela en trebackslinje och satsa allt för att vinna matchen.

Med 5 min kvar så får vi äntligen utdelning när Alem Durakovic kommer loss på vänsterkanten och spelar in bollen perfekt mot bortre stolpen där Suad Mujkovic stormar fram och behärskat placerar bollen bakom en mycket duktig målvakt i Oxie.

Stort beröm till killarna för den viljan och attityden som de visar i andra halvlek.
Vår senaste nyförvärv Emil Zundja gjorde sin debut när han stod i målet i andra halvlek.

Nu är det en tuff bortamatch som väntar mot Bunkeflo FF nästa helg och det gäller att ta med sig den andra halvleken ditt om vi ska vinna den matchen.

Bosnas tränare Nerim Suman. Foto: Senad Honic-HONA

Saknades pga skador: Emil Vidovic, Dejan Zukic, Mattias Andersson, Semir Samardzic
Avstängd: Amko Alic, Edin Zverotic

Bosnien Hercegovina SK – Oxie SK 2-1 (1-1)
1-0   Elvir Biberic 18’ straff
1-1   Asef Wali 35’
2-1  Suad Mujkovic  86’

Varning:  Lindit Idrizi