Klart med BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB som ny samarbetspartner 2016

Bosna har fått klart med ännu en sponsor för kommande säsong, det är BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB som valt att samarbeta med oss.

BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB är ett företag med mångårig erfarenhet inom byggbranschen, med en global organisation. Huvudmarknad för företaget just nu är Skåne, men företaget har ett virtuellt nätverk av små och medelstora företag inom hela Europa.
 
Det samlade byggkompetens i företaget gör dem till ett unikt företag inom mur och puts. Det gör att dem kan åta sig små som stora projekt nybyggnation samt total renovering av tusenåriga byggnader.
 
Nöjda kunder, kvalitet i världsklass samt attraktiva priser har varit och kommer att förbli företagets budord i många år framöver.

BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB är specialister på gamla fasader!
 
Vi är övertygade om att BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB kan hjälpa dig med ditt byggprojekt, nytt eller renovering- litet eller stort, om det du efterfrågar handlar om:
 
• Murning
• Puts (kalk)
• Kakel och klinker
• Tilläggsisolering med puts
• Omfogning av tegelfasader

Tveka inte att höra av dig för att få reda på när BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB kan hjälpa dig med att förverkliga ditt byggprojekt.
 
BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB drivs av Kasim Hamidovic och mer om företaget kan ni läsa här: http://bimeks.se/
 
Bosna hälsar vår nya sponsor BIMEKS MUR & PUTS I SKÅNE AB välkommen till vår familj och vi hoppas på ett långsiktigt samarbete..
 
Har ni funderat på att sponsra, känner ni till någon som vill eller vill hjälpa till runt organisationen så är ni mer än välkomna att kontakta Elvedin Padjan 0701-883734.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter