Edin Sazic är klar för BHSK och återvänder "hem"

Bosna i Hercegovina SK kan stolt presentera nyförvärv nummer 8 till säsongen 2016! Edin Sazic är klar för klubben och återvänder ''hem''!

Edin spelade några säsonger sen för BHSK men lämnade klubben för o testa vingarna i andra lag men är nu alltså hemma igen.

I Edin får vi en hårtjobbande anfallare men otrolig näsa får mål, han kommer vi ha stor nytta av i år, absolut en spelartyp som vi saknade förra året.

Välkommen hem, Edin får man väl ändå säga? Hur känns det och spela för Bosna 2016?

- Tack tack, det känns skit kul! Många nya ansikte sen jag var sist i klubben men det känns som sagt skitkul att få tillhöra Bosna åter igen.

Du valde och skriva på för Bosna trots många anbud från andra klubbar, varför?
-Det kändes som det självklara valet, Bosna 2016 har en trupp som är väldigt unik och vi kan bli väldigt farliga bara vi får vara skadefria och kämpa för varandra där ute på den gröna mattan. Så att få vara med på denna resa känns väldigt kul.

Det är lite andra spelare, ledare, styrelse i klubben idag jämfört med tiden sist du var här, hur tycker du klubben förändrats?

-Klubben har förändrats i den riktning den ska och det är så det ska vara, dom som varit där tidigare har gjort ett kanon jobb men ibland tar det stop för alla i en utveckling och då är det bra med lite förändring och nytt blod för då kommer även nya idéer fram och på så vis utvecklas klubben framåt.

Hur är känslan i truppen nu inför premiären på söndag?
-Den är på topp, en bättre känsla får man leta efter , många är taggade och det är detta alla väntat på hela försäsongen.

Hur ser du på din roll i laget till denna säsong?
-Vi har en ung trupp så jag hoppas jag ska kunna tillföra något av den erfarenhet jag besitter och en viss trygghet till övriga lagspelare.

Vad har du för personliga målsättningar för säsongen?
-Att hålla mig skadefri

Vilken spelare kommer få sitt genombrott och vilken spelare blir årets utropstecken tror du?
-
Alem kommer få sitt genombrott i år, tror personligen han kommer att blomma ut ordentligt och visa vilken potential han besitter.
Emil kommer bli en viktigt kugge för laget, han har verkligen mycket boll i sig samtidigt som han hittat en kombination av att spela lugnt och kontrollerat.

Vilka matcher ser du mest fram emot i årets upplaga av div 5?
-Ser framemot att möta mitt tidigare lag IFK Klagshamn, men övriga spännande drabbningar kommer att bli Croatia och Liria.

Hur slutar premiären hemma mot Lindeborg och vem avgör matchen?
-Premiär slutar 3-1 till vår favör, Suad blir stor matchjälte med 2 mål och 1 assist

Avslutningsvis, vad blir viktigast under säsongsstarten nu – förutom det självklara att ta tre poäng i matcherna?
-Att man jobbar ihop som ett lag i vått och torrt för det kommer vi vinna på i längden.

Tränaren Nerim Suman om Edin Sazic:
-Edin är en stor och stark anfalare samt rutinerad anfaller med näsan för mål.
Edin kommer att bidra med mycket och fungera som pappa för våra andra duktiga men något yngre anfallare (Suad,Safet, Alem)Vi tackar Edin Sazic för intervjun och önskar honom stort lycka till i Bosna tröjan!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter