Mehmet Bajgora klar för Bosna

Bosna i Hercegovina SK kan stolt presentera nyförvärv nummer 7 till säsongen 2016!
Ännu ett ''välkänt'' Trelleborgs namn är klar, Mehmet Bajgora väljer och skriva på för BHSK.

Mehmet är en duktig mittfältare som kan användas överallt på mittfältet och som BHSK kommer ha stor nytta av framöver med sin arbetskapacitet och fina blick för spelet.

Mehmet kommer närmast från BFK Behar men har också spelat för klubbar som TFF, MFF och Anderslöv.

Välkommen till Bosna familjen, Mehmet! Hur känns det och spela för Bosna 2016?
-Tack så mycket! Känns bra, ett spännande och bra gäng.

Hur är känslan i truppen nu inför seriepremiären?
-Den är bra, vi verkar taggade och något vi verkligen längtat efter. Det är detta som vi har tränat inför.

Vad har du och gruppen för förväntningar på säsongen?
-Vi har rätt höga förväntningar. Vi ska vara med och slås i toppen och helst vinna serien och gå upp till div 4.

Någon spelare som imponerat på dig?
-Där är många som imponerat och vi har ett riktigt bra lag med många talangfulla spelare men Damir, Safet och Emil har verkligen imponerat på mig och dessa blir oerhört viktiga för oss iår.

Du återförenas med Elvedin Smajlovic, Lindit Idrizi och tränaren Nerim Suman i Bosna, där ni tidigare samtliga varit i BFK Behar, hur känns det?
-Känns bra faktiskt, ett par härliga killar. Man vet vad dem går för och de kommer bidra mycket för klubben. Lindit med sin trygghet och lugn, Elvedin som blir bara bättre och bättre som målvakt och Nerim som vill spela en bra och fin fotboll som få lag kommer att göra i denna serie.

Beskriv dig själv som fotbollsspelare och vilken position föredrar du?
-En teknisk spelare som gillar att spela snabb fotboll. En energisk spelare som alltid gör sitt bästa. En spelare som kan spela överallt på mittfältet.

Vad har du för personliga målsättningar för säsongen?
-Att ta en plats i startelvan och hjälpa klubben upp till div 4. Vilka matcher ser du mest fram emot i årets upplaga av div 5? Svar: Matcherna mot Liria och Croatia. Två tuffa lag där de kommer bli riktigt mycket kamp.

Och till sist, vad har du o säga till våra följare och supportrar som alltid är med oss?
-Att vi kommer att göra allt för att Bosna ska upp till div 4 och att dem kommer få se på ett riktigt bra lag och disciplinerat lag som spelar fin fotboll. Dem kommer få njuta av våra matcher.

Tränare Nerim Šuman sa följande om Mehmet:

-Mehmet är en spelskicklig och seriös spelare som brinner för fotbollen , själv så var jag tränare för honom ifjol och vet vilka egenskaper han besitter . Mehmet är som bäst på det centrala mittfältet men kan även spela på kanten.  Mehmet kommer att va till stor nytta för BHSS under 2016 , det är jag helt övertygad om .Vi tackar Mehmet Bajgora för intervjun och önskar honom stort lycka till i Bosna tröjan!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter