Förlust idag mot LB07 med 1-3

En bra värdemätare vi fick känna på idag. Vi tog emot LB07 i ett soligt Heleneholms IP och med en hel del åskådare.

Ett LB07 som åkte ut div 3 förra säsongen och där man storsatsar på att ta sig upp direkt bl.a med en del namnkunniga nyförvärv som Baskim Sopi och Ylli Shabani.

Vi inleder matchen på ett positivt sätt och rullar bollen bra i laget med fina kombinationer i stort sett över hela planen, vi släpper in ett snöpligt 0-1 mål där LB07s yttermittfältare får vända in i banan och får på ett bra skott intill Elvedins vänstra stolpe.

Det blev en hel del kamp på mittplan där vår duktiga trio Lindit, Emil, Elvir går 90 % vinnande ur striden. Halvtid och 0-1 underläge.

Vi gör en del byten och positionsändringar i halvtid där vi ändå inleder piggt och bra med fint passningsspel och hög press på motståndarna. Suad Mujkovic lyckas få med sig straff efter ha gjort bort 3 spelare och blivit nersparkad i straffområdet.

Emil Vidovic tar straffen och sätter kyligt in 1-1 kvitteringen. Efter målet så skapas det knappt några chanser av båda lagen, istället blir det mycket kamp på mittplan.

LB07 får 2-1 ledningen efter slarv i försvaret och även 3-1 på en väl placerad frispark. 2 mål på ca 2 minuter. Matchen slutar där men vi tar med oss 1 halvlek och några delar av 2 halvlek där vi gör de bra.

Nu ser vi fram emot ett efterlängtat träningsläger och sen genrepar vi mot seriekonkurrenten Vellinge IF på hemmaplan den 3 april kl 13:00.