Belmin Karić klar för Bosnien Hercegovina SK

Bosna i Hercegovina SK kan stolt presentera nyförvärv nummer 4 till säsongen 2016!

Du har nu spelat några matcher för BHSK, hur känns det? Har du kommit in i laget bra och vad tycker du om dina prestationer?

-Det känns bra då vi har ett mycket bra lag för den division vi ska spela i och en tränare med en tydlig vision på hur vi ska agera på planen. Att komma in i laget har varit enkelt då man känner en hel del folk i truppen sedan tidigare.
Mina prestationer har varit rätt så okej där jag blandat och gett en hel del så jag hoppas att jag kan hålla en högre standard när serien väl drar igång.

Senast gjorde du mål, är detta bara en början på målsprutandet? Beskriv dig själv som spelare.

-Det stämmer och man hoppas såklart detta är bara början på flera mål när seriespelet drar igång! Jag är en vänsterytter i första hand som gillar att jobba i båda riktningar. Min snabbhet och min vänsterfot som används till inlägg/skott är mina främsta attributer som jag ska visa mera utav framöver är tanken.

Berätta något som ingen annan i ditt nya lag vet.
-Är en stor vinnarskalle och har höga ambitioner inom fotbollen.

Välkommen till Bosnien Hercegovina SK Belmin Karic.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter