Lindeborgs FF - Bosnien Hercegovina SK 3-5

I träningsmatch mot våra premiärmotståndare i årets upplaga av div 5 vinner vi matchen välförtjänt mot hemmalaget Lindeborgs FF .

Vi börjar dock väldigt passivt och slarvigt men även nonchalant stundtals.

Vi skänker bort 3 mål bokstavligt talat till Lindeborg av enskilda misstag som vi alla måste jobba vidare och slipa på att sånt inte får hända helt enkelt. Men vi känner från början till slut att vi är det klart bättre laget där båda halvlekarna var spel mot ett mål men där vi tyvärr låter motståndaren sticka upp med kontringar och farliga fasta situationer.

Vi har otroligt mycket boll i båda halvlekarna vilket är positivt och vilket tyder på att vi verkligen är ett bollskickligt lag men vi måste komma till avslut mer distinkt och framförallt snabbare. Annars en bra match och vi fick väl en fin bild av hur premiärmatchen mot just Lindeborg kommer att vara.

Nu väntar en ny veckas träning och nu närmar det sig för premiär. Laget har 2 träningsmatcher kvar innan serien startar igång, nästa match är mot LB07 men mer om de under veckan.
 
Vi har också frågat Bosna tränare Nerim Suman vad han tyckte om dagens match mot Lindeborgs FF.


- Vi inleder matchen väldigt dåligt med lite tålamod och för mycket försök till avgörande passningar och släpper in ett slarvigt mål där dålig kommunikation mellan förvar och målvakten Elvedin . 

Vårt andra halvlek är däremot klart bättre när vi går över till 4-4-2 istället för 4-2-3-1 som vi spelade i första . Den stora skillnaden mellan första och andra är att vi rullar mer boll och framförallt löper mer samtidigt som vi har betydligt färre touch på bollen och de hängde inte motståndarna med alls .

Vårt nyförvärv Edin Sazic gör ett äkta hattrick inom loppet av 20 minuter och visar hur viktig tillgång han kommer att bli med sin näsa för mål och smarta djupledslöpningar.

Även ett stort plus till inhopparna samt de två test spelarna Ivan och Youseff.

Dock så är jag inte helt nöjd med matchen då vi släpper in tre mycket billiga mål och är nonchalant emellanåt . Sånt håller inte om vi ska vara med och fajtas i toppen av serien .

Vill också berömma Elvirs fantastiska frisparksmål . 

Nästa match är mot LB07 och det kommer att krävas mycket mer av spelarna i den matchen om vi ska kunna slå ett lag som spelade i divison 3 förra året  säger Nerim Suman  

VOLIM TE BOSNO !!

Lindeborgs FF - Bosnien Hercegovina SK 3-5 (1-0)
Målskyttar:
1-0  10'
1-1 55' Elvir Biberic, friskpark direkt i mål
1-2 58' Belmin Karic
2-2 62'
3-2 67'
3-3 68' Edin Sazic
3-4 70' Edin Sazic
3-5 85' Edin Sazic

Dagens trupp:

Elvedin Smajlović
Edin Turcinhodzic
Edin Zverotic
Senći Dugalić
Edin Ibric
Vernes Puric
Lindit Idrizi
Elvir Biberic
Edin Sazic
Damir Bislimi
Mehmet Bajgora
Belmin Karic
Mohammed Weam
Alem Durakovic
Youseff testspelare
Ivan Testspelare

 

Foto: Elvedin Padjan

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter