Alem Duraković nyförvärv nummer 3 till säsongen 2016

Bosna i Hercegovina SK kan stolt presentera nyförvärv nummer 3 till säsongen 2016!
Vi får hem Alem Durakovic efter några säsongers sejour i andra klubbar i Malmö. Alem är en offensiv lagd spelare med en bländande teknik där få spelare i dessa divisioner har, en spelglad Alem slutar oftast även i mål..

Inte mycket kvar nu, snart sparkar årets ligasäsong igång – hur tycker Du att årets försäsong varit?
 
-         Tycker att det börjar se bättre och bättre ut, stundtals har det sett riktigt bra ut, det finns fortfarande en hel del till att jobba på men över lag så tycker jag det sett bra ut.
 
Hur känns det att vara tillbaka i Bosna efter en liten sejour i andra klubbar?
 
-          Det känns skönt att vara tillbaka, har varit här till och från sedan klubben startade 2010. Så det känns bra att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst som man brukar säga.
 
Beskriv dig själv som fotbollsspelare och vilken position föredrar du?
 
-          En teknisk spelare med bra spelförståelse, kan dock kanske göra det lite för svårt ibland. Jag föredrar att spela som central anfallare då jag tycker att jag får ut mest av det jag är bra på där, lite bättre skärpa i avsluten så blir det bra.
 
Några nyförvärv har tillkommit under försäsongen till en annars ganska intakt trupp från fjolåret – hur tycker Du de nya spelarna har kommit in i laget?
 
-          Jag var ju inte i laget förra säsongen så jag kanske inte är rätt man att svara på det men jag vet att det är ett lätt gäng att komma in i. Tycker att stämningen på träningarna är mycket bättre än vad den var när jag lämna och tror även de nya spelarna känner att de kommit in ganska bra och fått ett bra bemötande.
 

Vilka matcher ser du mest fram emot i årets upplaga av div 5?
 
-           Balkanderbyt mot Croatia samt matcherna mot Vellingelagen som brukar bli tuffa.
 
 
Och sist men inte minst, vad tror du om nästkommande säsong, både för din egen del och klubbens? Vad bör supportrar ha för förväntningar?
 
-           Med den truppen vi har så tycker jag att gå upp bör vara vårt mål även om serien verkar vara rätt tuff i år så tycker jag att vi ska klara det med detta lag vi har. För min egen del vill jag bara försöka hålla mig skadefri eftersom jag 3 år i rad åkt på en skada på försäsongen.

Tränare Nerim Šuman om Alem:

Alem är en mycket teknisk och spelskicklig anfallare som även kan användas som ytteranfallare, har en tendens att överarbeta situationen men det kommer han att snart bli av med . Alem har stor potential och jag förväntar mig mycket av honom 2016.

Välkommen tillbaka Alem

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter