Elvedin Smajlović första spelare in!

Då kan vi äntligen börja presentera våra nyförvärv inför säsongen 2016! Från Behar hämtar BHSK in målvakten Elvedin Smajlović, född 1990.
Läs nedan en kort intervju med Elvedin:

Förra året så spelade du i Behar och blev utsedd till årets bästa målvakt i Trelleborgs Allehanda, vad känner du inför denna säsong?
 
-Personligt var kanske förra säsongen en av de bästa för min del. Det är alltid kul att bli nominerad till årets målvakt vilket betyder att man har gjort bra ifrån sig. Det är en linje jag vill fortsätta på och förhoppningsvis ska jag göra ännu bättre ifrån mig den här säsongen med BHSK.

Det finns alltid utrymme för förbättringar inom vissa aspekter och med hjälp av vår fantastiska målvaktstränare i Ernest så tror jag att jag kan höja mig några steg till och nå till de mål som vi har satt ihop.   
 
Vad tycker du om BHSK?
 
-Fantastisk klubb! Redan första dagen när man kom hit fick man sig ett varmt välkomnade från både spelare och tränare vilket bådar gott för framtiden. 
 
Chanser för BHSK denna säsong?
 
-Jag tror vi har ganska bra chans att ta hem Div.5 detta året. Vi har ett fantastiskt lag som kan klara av den här uppgiften, men det gäller att alla jobbar hårt för varandra och tar en match i taget. Detta kan bli ett bra år för oss och tror vi alla ser fram emot säsongsstarten. Mot Div.4! 
 
 
Slutligen, säg något om dig själv som ditt nya lag inte vet!
 
Jag ska bli pappa slutet av juli!


Tränare Nerim Šuman om Elvedin:

Elve är en målvakt som jag varit tränare under ett antal år till , har utvecklats väldigt mycket de senaste två åren och kommer säkerligen att utvecklas ännu mer med vår duktiga målvaktstränare Ernes.Välkommen till Bosna Elvedin !!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter